Web Analytics Made Easy - Statcounter

براین  اساس فرهاد مصلح از آذربایجان شرقی و پریسا شعبانی از استان مرکزی به مقام اول این دوره از مسابقات و جمعه محمد قرایی و عذرا خزایی از گلستان نیز به مقام دوم دست یافتند.

اسماعیل فتحی ار کردستان و شریفه احمدی مهربان از کهکیلویه و بویراحمرحائز مقام سوم این دوره از مسابقات کشوری شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز  در آیین اختتامیه این دوره از مسابقات که دربستر شبکه شاد برگزار شد، گفت: ورزش و سلامت جسمی تنها یک سرگرمی نیست بلکه یک بخشی از تربیت واقعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالار قاسمی با اشاره به اینکه مهم ترین فرصت برای فراهم آوردن آرمان‌هایی که برای آینده این کشور جستجو می‌کنیم درنظام تعلیم و تربیت نهفته است و باید هر اقدامی از مدرسه آغاز شود،خاطرنشان کرد: جسم و روح هر دو اهمیت دارند و باید سلامتشان حفظ شود.

وی بیان داشت: اهداف سند تحول بنیادین مبتنی بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در ساحت‌های شش گانه می باشد و تربیت  تک بعدی و تک ساحتی دانش‌آموزان به هیچ عنوان مورد نظر آموزش و پرورش نیست.

وی تصریح کرد: هنگامی که ۳۰ درصد جمعیت دانش آموزی کشور در معرض خطر چاقی قرار دارند یعنی زنگ خطر بزرگی به صدا در آمده که ناشی از سبک زندگی آنها به ویژه دراین ایام کرونایی است.

قاسمی اضافه کرد: غربالگری دانش آموزان در قالب طرح ملی کوچ در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ اجرا شد و نتایج خوبی در اختیارآموزش و پرورش قرارگرفت.

وی ادامه داد: ورزش یکی از ساحت های شش گانه وزارت آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه با عنوان ساحت زیستی و بدنی است که بر این اساس باید به ورزش دانش آموزان به ویژه دختران  و کارکنان حوزه آموزش و پرورش توجه بیشتری کرد

مدیرکل آموزش و پرورش البرزیادآورشد: اجرای این مسابقات شور و نشاط خاصی دربین شرکت کنندگان و علاقه مندان به فعالیت های ورزشی ایجاد می کند.

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی البرزنیز دراین آیین گفت: بیست و یکمین دوره مسابقات ورزش مجازی کارکنان آموزش و پرورش استثنایی کشور به صورت مجازی برگزار شد.

عباس کشاورز افزود: دراین مسابقه ۴۸ نفر به رقابت پرداختند و در نهایت ۶ نفر آقا و خانم به مقام اول تا سوم بصورت مشترک دست یافتند.

وی تصریح کرد: این مسابقات در کاهش استرس و اضطراب روانی ناشی از تداوم شیوع ویروس کرونا دربین کارکنان آموزش و پرورش استثنایی خواهد داشت.

کشاورز ادامه داد: بیست و یکمین دوره مسابقات ورزشی کارکنان آموزش و پرورش استثنایی توسط داوران مجرب کشوری – استانی ارزیابی شد.

وی تاکید کرد: این دوره از مسابقات به روش سوئیسی برگزار و در پایان نفرات برتر معرفی و تجلیل شدند.

برچسب‌ها البرز فرهنگیان شطرنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز فرهنگیان شطرنج البرز فرهنگیان شطرنج آموزش و پرورش استثنایی دوره از مسابقات دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۸۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل با معرفی نفرات برتر
  • پایان مسابقات اسکیت فری استایل با معرفی نفرات
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • معرفی نفرات برتر مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل در شاخه بتل
  • معرفی برترین‌های مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی